Ένα ακόμα επεισόδιο στο χιλιοπαιγμένο σήριαλ των αναβολών, λόγω διαφωνιών στο τηλεοπτικό τοπίο, είναι έτοιμο να παιχτεί την Τρίτη το μεσημέρι (12:30) στο Δ.Σ. της Super League. Η ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος είναι προαπαιτούμενο για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση, αλλά χρειάζονται 11 ψήφοι από τις 14 ΠΑΕ. Τέτοια πλειοψηφία δεν πρόκειται να υπάρξει.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 ΠΑΕ που δεν βρίσκουν το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θέλουν, ενώ είναι και υπέρμαχοι της κεντρικής διαχείρισης από την επόμενη σεζόν. Άρα είτε θα έχουμε πάλι ισοψηφία είτε θα δημιουργηθεί τεχνητή έλλειψη απαρτίας, που σημαίνει ότι η αναβολή της πρεμιέρας είναι βέβαιη.

Ήδη η Super League όρισε εκ νέου έκτακτη Γ.Σ. για την προσεχή Δευτέρα, προεξοφλώντας ότι δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός στα Δ.Σ. που θα γίνουν σήμερα και την Πέμπτη. Αν δεν βρεθεί λύση ως τη Δευτέρα, δεν αποκλείεται να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα ούτε το  Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου και λόγω της διακοπής που θα υπάρξει ούτως ή άλλως 4 και 5 Σεπτεμβρίου λόγω Εθνικών ομάδων, η εκκίνηση της σεζόν θα πάει για 11-12 Σεπτεμβρίου.