Ουρές σχηματίζουν και σήμερα το πρωί οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα που σπεύδουν να εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι» της αναμέτρησης με την Οντ (Πέμπτη, ώρα 21:00). Οι ρυθμοί προπώλησης εισιτηρίων μας γυρίζουν σε παλιές καλές εποχές και είναι δεδομένο ότι την Πέμπτη οι «Ζωσιμάδες» θα ζήσουν μεγάλες στιγμές.

Με τους ρυθμούς που φαίνεται ότι πάνε οι πωλήσεις, ίσως από σήμερα να έχουμε sold out στις θύρες 9 και 10, που έχουν τα φθηνά εισιτήρια των 20 ευρώ.

Στο μεταξύ, αναμένεται ενημέρωση από την Οντ για τον αριθμό των φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα, καθώς χθες οι Νορβηγοί ανακοίνωσαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα να βρουν πτήσεις, λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, ενώ δεν μπορούν να βρουν μεγάλο αεροπλάνο για να μετακινήσουν τον κόσμο τους. Ενδεχομένως να μην καταφέρουν να έρθουν πάνω από 100-200 άτομα, αλλά θα πρέπει να αναμένουμε τις ενέργειές τους για πτήσεις τσάρτερ.

Αν ο αριθμός φιλάθλων τους είναι πολύ μικρός, θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της αστυνομίας αν θα θελήσει να δώσει κάποιες επιπλέον θέσεις στους Γιαννιώτες φιλάθλους στη θύρα 7.

pas-odd-eisithrio