Την απογοήτευσή του για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έκανε λόγο μια άκρως απογοητευτική εξέλιξη η οποία αποδεικνύει ότι πρέπει όλα στο ποδόσφαιρο της χώρας πρέπει να αλλάξουν ρότα.

«Είναι απογοητευτικό να μιλάμε για μπάλα και αυτή να μην κυλάει στο χορτάρι. Προερχόμαστε από δύο σεζόν που τις σημάδεψαν πρωτοφανείς καταστάσεις κι ενώ όλοι ψάχνουν λύσεις για να βγουν απ’ όσα προβλήματα προκάλεσε η πανδημία, εμείς δημιουργούμε και άλλα.

Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν πλέον απλές ενδείξεις ότι αρμενίζουμε στραβά και χρειάζεται να αλλάξουμε ρότα. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, όπως η θέση μας στη διεθνή βαθμολογία.

Πραγματικά είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεννόηση σε στοιχειώδη ζητήματα για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Ελπίζω να βρεθεί η στοιχειώδης λογική και να δοθεί μια λύση σύντομα», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ζαγοράκη.