Αν και οι Κύρκος, Μίνα και Ρίζος είναι από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας, εν τούτοις δεν είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η υπογραφή των επαγγελματικών τους συμβολαίων.

Την… παράλειψη αυτή ήρθε να καλύψει η Super League, η οποία εδώ και λίγες μέρες συμπεριέλαβε στο site της και τα τρία αυτά παιδιά στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει ότι έχει τακτοποιηθεί το θέμα των δελτίων τους και έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Ιάσων Κύρκος είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου του 2003, παίζει πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι ή στα πλάγια και θα φοράει το νούμερο 70.

Ο Λεωνίδας Μίνα είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου του 2004 και είναι ο Βενιαμίν του ρόστερ, αφού είναι μόλις 17,5 ετών! Αγωνίζεται ως επιθετικός. Με τον ΠΑΣ θα φοράει το νούμερο 28.

Τέλος, ο Γιάννης Ρίζος είναι λίγο πιο «έμπειρος» από τους άλλους δύο, αφού είχε κάνει και πέρυσι προετοιμασία με τον κ. Γιαννίκη στο Καρπενήσι. Αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ. Είναι γεννημένος στις 19 Μαΐου του 2002. Θα φοράει το νούμερο 77.