Τον νέο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» πάτησε για πρώτη φορά σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ανακατασκευή που έγινε το καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα δια γυμνού οφθαλμού έδειχνε εδώ και εβδομάδες εξαιρετικό, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα και από τους ποδοσφαιριστές που το πάτησαν. Μάλιστα όσοι είναι λίγο πιο παλιοί στην ομάδα έλεγαν ότι δεν είχαν ξαναδεί τέτοιον αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα!

Το «παρών» έδωσε και πάλι σήμερα στην προπόνηση ο κ. Χριστοβασίλης, που θα ταξιδέψει κι εκείνος αύριο για Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας την ομάδα στο τελευταίο της εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε και μία συνομιλία με τον συντηρητή του γηπέδου για τις εργασίες που έγιναν και που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, ενώ θυμίζουμε ότι σύντομα θα πάρει σειρά και το Πανηπειρωτικό.

Είναι γεγονός ότι η επιλογή να γίνει σπορά στους «Ζωσιμάδες» έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εικόνα που είδαν όλοι σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ήδη το χόρτο έχει κάνει 20 πόντους ρίζα, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα ξαναδούμε να φεύγουν κομμάτια με το παραμικρό τάκλιν. Βέβαια όλα αυτά θα κριθούν ασφαλέστερα τον χειμώνα με τις βροχές και τις παγωνιές.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά θέματα, δυστυχώς υπήρξε ένα απρόοπτο σήμερα με τον Σνάιντερ που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση λόγω ενός σπασμού στον μηρό. Θα εξεταστεί το Σάββατο από τον γιατρό της ομάδας, Σταύρο Ριστάνη, αλλά είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη για το αυριανό φιλικό.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής, παιχνίδια τακτικής με passing game και δίτερμα.

Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το φιλικό, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.