Μόνο 30 λεπτά υπήρχε σήμερα στο γήπεδο ο ΠΑΣ Γιάννινα και στεκόταν αρκετά καλά. Από εκεί και πέρα, όμως, ήρθε η κατάρρευση με τον Άρη να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο και να σταματάει το σκορ στο 4-1, αν και θα μπορούσε και περισσότερα γκολ αν διατηρούσε αυτήν την ένταση στο παιχνίδι του και δεν έρχονταν οι πολλές αλλαγές μετά το 70′.

Ο κ. Μεταξάς στις δηλώσεις του είπε ότι πρέπει να μελετήσουν καλά τι έφταιξε και μετά το 30′ η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ρυθμό της.

Αναλυτικά:

Για τα συμπεράσματά του από την ήττα με 4-1: «Ήταν το πιο δυνατό και το πιο δύσκολο φιλικό για μας. Μας χάλασε λίγο στην αρχή η ένταση γιατί δεν υπήρχαν καθόλου κάρτες, πολλά φάουλ τα άφηνε ο διαιτητής και στο 70’ ήρθε και η κόκκινη κάρτα στον Κάργα κι αυτό χάλασε το παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά μετά το 30’ ο Άρης είχε αρκετές φάσεις και έβαλε ένα υπέροχο γκολ. Είναι από τα γκολ που λέμε μπράβο στον αντίπαλο που το έβαλε. Γυρίσαμε πίσω στο παιχνίδι με τη μείωση του σκορ σε 2-1, αλλά στο β’ ημίχρονο δεν μπορούσαμε, αν και είχαμε μια φάση με το δοκάρι του Κάργα. Έπρεπε να το θέλουμε πιο πολύ το γκολ εμείς. Μετά την κόκκινη τελείωσε το παιχνίδι».

Για το αν φάνηκαν οι αδυναμίες μετά το σημερινό φιλικό: «Γι’ αυτό το κάναμε κιόλας αυτό το φιλικό, για να δούμε που πρέπει να δουλέψουμε. Στα πρώτα 30 λεπτά πήγαμε καλά, αλλά πρέπει να δούμε τώρα τι έφταιξε που έπεσε ο ρυθμός μας. Ήταν η πίεση με τα πολλά κόρνερ που κέρδισε ο αντίπαλος στο διάστημα που έβαλε τα δύο πρώτα γκολ; Μπήκε και πάλι από στατική φάση ένα γκολ και σίγουρα πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Είναι καλό που το βλέπουμε, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε γκολ από στατικές φάσεις».

Για το ότι η ομάδα του βρήκε ένα γκολ: «Θα ήθελα όμως και 2ο και 3ο γκολ. Δεν τα βρήκαμε, αλλά θα τα ψάξουμε στα επόμενα παιχνίδια».