Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από την πρώτη εκτίμηση του γιατρού του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρου Ριστάνη, για τον τραυματισμό που είχε ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη και θα χρειαστεί περίπου 2 ίσως και 3 εβδομάδες για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας και παίζεται αν θα προλάβει τη 2η αγωνιστική μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Σνάιντερ θα υποβληθεί και σε μαγνητική για να διαπιστωθεί πόσο μεγάλη είναι η θλάση και θα ξεκινήσει άμεσα την προβλεπόμενη αποθεραπεία.

Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν τις αποφάσεις της Super League για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλα δείχνουν σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, με πιθανότερο ενδεχόμενο ο αγώνας στην Τούμπα να γίνει Κυριακή 29/8 στις 20:30.

Στον ΠΑΣ υπήρχε και μία σκέψη για φιλικό την Τρίτη με τον Θεσπρωτό, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έπαιξαν με τον Άρη. Προς το παρόν δεν οριστικοποιήθηκε.