Στις 4 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα Κ17 της Super League, το οποίο πέρυσι δεν ολοκληρώθηκε, αφού διακόπηκε τον Οκτώβριο λόγω πανδημίας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ μετά από 10 και πλέον μήνες απραξίας θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου, πάντως, δεν αφήνει τον χρόνο να περνάει άσκοπα, αφού το Σάββατο έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση για να μάθουν οι ομάδες τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα θα γίνει και πάλι σε δύο ομίλους, με τους δύο πρώτους κάθε ομίλου να παίζουν final-4 για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα κυλήσει ομαλά η σεζόν.

Η ανακοίνωση της Super League

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021 στις 12:00 (με θέματα την έγκριση της προκήρυξης και την τροποποίηση του καταστατικού). Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες υλικής και χρηματικής ενίσχυσης πυρόπληκτων, με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Η Super League θα σταθεί αρωγός, τόσο σε θεσμικούς φορείς ενίσχυσης πυρόπληκτων συμπολιτών μας, όσο και σε φιλοζωικούς οργανισμούς.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε όπως το Πρωτάθλημα Super League K19 ξεκινήσει στις 28/8 και το Πρωτάθλημα Super League K17 στις 4/9.