Πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι έκαναν και τα προγραμματισμένα test covid.

Η ομάδα είχε ασκήσεις ταχυδύναμης στο ξεκίνημα και στη συνέχεια πέρασαν στο τακτικό κομμάτι το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρό χώρο man to man.

Δεν θα γίνει απογευματινή προπόνηση σήμερα, ενώ ρεπό δόθηκε για την Πέμπτη, καθώς ο κ. Μεταξάς για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα μεταβεί πάλι στη Γερμανία.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, όπου δεδομένη είναι η απουσία του Μιλιντσεάνου που θα φύγει νωρίτερα για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Μολδαβίας. Ενδεχομένως να μην προλάβει το φιλικό με τον Παναιτωλικό ούτε ο Μορέιρα, ενώ οι Σάλιακας, Λώλης και Λιάσος μπορούν να αναχωρήσουν Κυριακή για να είναι παρόντες στις συγκεντρώσεις των Εθνικών ανδρών και Ελπίδων τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι εκτός προπόνησης ήταν και πάλι σήμερα οι τραυματίες Σνάιντερ και Αλ. Τριάδης που ακολουθούν ειδική αποθεραπεία.