Το Σωματείο μας κάνοντας τον απολογισμό της πενθήμερης αποστολής της εφηβικής μας ομάδος στην Θεσσαλονίκη, για την Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων, θα ήθελε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της ομάδος μας, καθώς και για τη συνολική προσπάθεια, την πίστη και την αγωνιστικότητα που έδειξε απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερες ηλικιακά κατά τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ως γνωστόν η ομάδα μας κατετάγη τρίτη έχοντας δύο νίκες απέναντι στον Βατανιακό Κατερίνης και στην Καρδίτσα και δύο ήττες από τους Διόσκουρους Κοζάνης και τον Λεύκιππο Ξάνθης. Η προσπάθεια όμως αυτή επισκιάστηκε από τον τραυματισμό δύο παιδιών, του Φίλιππου Ζάψα και του Παντελή Κωτσόβολου. Ευχόμαστε και στους δύο περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας για την βοήθεια τους σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της ομάδος κ. Θωμά Γκλίναβο και τον έφορο και ψυχή της, κ Γιώργο Μαρτζούκο, οι οποίοι έδιναν λύσεις σε κάθε θέμα. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Δ. ΝΤΟΥΣΚΟΥ για την ευγενική χορηγία της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων.

Ελπίδα όλων μας είναι αυτή η ομάδα να συνεχίσει με το ίδιο πάθος την επιτυχημένη πορεία της και να βρίσκεται και την επόμενη χρονιά σε αυτή τη θέση και γιατί όχι και στην τελική εξάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.