Συγχαρητήριες επιστολές έστειλαν στον αθλητή του Άκμονα Ιωαννίνων, Δημήτρη Μπακοχρήστο, και εκ νέου ολυμπιονίκη στην άρση βαρών σε πάγκο οι τοπικές αρχές των Ιωαννίνων, αλλά και αθλητικοί σύλλογοι. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος κατάγεται από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, αλλά περνάει μεγάλο διάστημα της αθλητικής του προετοιμασίας στα Ιωάννινα, κάνοντας και την πόλη των Ιωαννίνων περήφανη για τις επιτυχίες του.

Συγχαρητήρια από τον Δήμο Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, αθλητή του συλλόγου «ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων» για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες.

Είναι μία ακόμη μεγάλη στιγμή για τον τοπικό αθλητισμό, μία μεγάλη νίκη που έρχεται μετά από επιμονή, σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη για τον αγώνα που έδωσε και σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου για τη συνεχή προσπάθεια που κάνουν και την μεθοδική δουλειά τους.

Συγχαρητήρια από την Ενότητα Πολιτών

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή για τον γιαννιώτικο αθλητισμό μας χάρισε ο αθλητής του συλλόγου ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Δημήτρης Μπακοχρήστος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στην Άρση βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των -54κ.

Ο Μπακοχρήστος για δεύτερη σερί φορά κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε προηγηθεί αυτό στο Ρίο το 2016.

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» συγχαίρει γι’ αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία τον Δημήτρη καθώς και τον Σύλλογο του και όλους όσους τον στηρίζουν καθημερινά προκειμένου να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Δημήτρη, αποτελείς φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια από τον Σπάρτακο Ιωαννίνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου ΑΚΜΩΝ ΑΜΕΑ Ιωαννίνων Δημήτρη Μπακοχρήστο, αλλά και στον σύλλογο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην άρση βαρών σε πάγκο στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια Δημήτρη !!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής

Συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη αθλητή του αθλητικού σωματείου, ΑΚΜΩΝ ΑμΕΑ Ιωαννίνων, Δημήτρη Μπακοχρήστο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην κατηγορία των 54 κιλών, στην άρση βαρών σε πάγκο, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας δήλωσε:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικώς, στον Δημήτρη Μπακοχρήστο, για τη νέα σπουδαία επιτυχία του να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην άρση βαρών σε πάγκο.

Η νέα διάκριση του Έλληνα πρωταθλητή τιμά τη χώρα μας, συνέβαλε ώστε να ηχήσει, ανά τον κόσμο, ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας και δικαιώνει τον σκληρό και επίπονο καθημερινό αγώνα του για την επίτευξη των υψηλών στόχων του.

Η Ελλάδα τον ευχαριστεί για το δεύτερο συνεχόμενο Ολυμπιακό μετάλλιο που φέρνει στην πατρίδα, μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Δημήτρη Μπακοχρήστο μας έκανες υπερήφανους».

Συγχαρητήρια από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Η κατάκτηση   μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες από τον Δημήτρη Μπακοχρήστου, κάτι που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά, αποτελεί τιμή για την Ελλάδα και ειδικά για την Ήπειρο. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος αποτελεί ένα απτό παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει ένας νέος, αν έχει δύναμη ψυχής, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια, προπονείται σκληρά και δεν εγκαταλείπει κανένα αγώνα.   Θέλω να τον συγχαρώ τον ίδιο και  όλους όσοι τον στηρίζουν στη μακρόχρονη αθλητική του διαδρομή.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να τιμήσει τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, σε αναγνώριση όχι μόνο των ολυμπιακών του διακρίσεων, αλλά και τα μαθήματα ζωής που δίνει στους νέους μας.

Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συγχαίρει τον αθλητή του συλλόγου ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Δημήτρη Μπακοχρήστο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
Σε ευχαριστούμε που μας έκανες υπερήφανους!

 

Συγχαρητήρια από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Δημήτρη Μπακοχρήστο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Δημήτρη σήκωσες τα Γιάννενα και ολόκληρη την Ελλάδα ψηλά.

Μας έκανε ξανά περήφανους.

Περιμένουμε να σε υποδεχτούμε όπως αρμόζει στους Ολυμπιονίκες.

Συγχαρητήρια!!!

Το ευχαριστήριο του Μπακοχρήστου στους χορηγούς του