Το πρόβλημα με τις στατικές φάσεις επεσήμανε για μία ακόμα φορά στις δηλώσεις του ο Ηρακλής Μεταξάς, καθώς τα 2 από τα 3 γκολ του Παναιτωλικού προήλθαν από κόρνερ και φάουλ. Βέβαια δεν είναι τα μόνα προβλήματα, αλλά ο κόουτς του ΠΑΣ δεν θέλησε προφανώς να επεκταθεί, τονίζοντας και τις χαμένες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά που θα μπορούσαν να είχαν φέρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε: «Ευκαιρίες είχαμε κι εμείς, αλλά και ο Παναιτωλικός στο β’ ημίχρονο. Άνοιξε πολύ το παιχνίδι, γιατί εμείς το θέλαμε πολύ, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και το παιχνίδι άνοιξε. Δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ της ισοφάρισης. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά πάλι δεχθήκαμε γκολ από το τίποτα. Ως το 20’ είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε εμείς το γκολ.

Για τις φωνές που έβαλε στο γκολ επειδή δεν υπήρχε πίεση: «Δεν είναι ότι δεν υπάρχει πίεση, είναι πράγματα που τα έχουμε συζητήσει γιατί φάγαμε αρκετά γκολ στα φιλικά από στατικές φάσεις. Πρέπει να το σταματήσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε στις στατικές φάσεις, αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για το αν θεωρεί την ομάδα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Το ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα το ακούω πολλές εβδομάδες τώρα, να δούμε τι θα γίνει. Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το πάθος και η θέληση υπάρχει, πρέπει όμως να κόψουμε αυτά τα λάθη που κάνουμε».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα το γκολ, γιατί αν έμπαινε κάποιο γκολ στις πρώτες τρεις ευκαιρίες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και σίγουρα θα ήταν και η ψυχολογία. Και δεν πρέπει να τρώμε τα εύκολα γκολ από στατικές φάσεις, γιατί βλέπουμε που είναι ο αντίπαλος, βλέπουμε τι πάνε να κάνουν κι εκεί θέλει μια καλύτερη άμυνα».