image description

Πρεμιέρα είχαμε για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1! Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έφτασε στο μεγάλο αποτέλεσμα στο 93’ με γκολ του Σκουτελιά, αποτέλεσμα που άξιζε βάσει εμφάνισης και προσπάθειας που έγινε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Νίκη στο 93’ για την Κ19 του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού!

Πρεμιέρα είχαμε για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1! Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έφτασε στο μεγάλο αποτέλεσμα στο 93’ με γκολ του Σκουτελιά, αποτέλεσμα που άξιζε βάσει εμφάνισης και προσπάθειας που έγινε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στερήθηκε των υπηρεσιών του Μίνα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αφού ακόμα και στη φωτογραφία της ενδεκάδας ήταν, αλλά εξαιτίας ενός τραβήγματος αποφασίστηκε με τον προπονητή να μην ξεκινήσει. Η απουσία του βασικού επιθετικού της ομάδας, όμως, δεν επηρέασε την υπόλοιπη ομάδα, που τα έδωσε άλλο και έπαιξε με πάθος για να πάρει το αποτέλεσμα.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κύρκου που πρόσφατα έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ και μέχρι το 35’ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός ο ΠΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μπορεί να μην υπήρχαν φάσεις στο ματς, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν πολλά τρεξίματα και ήλεγχαν τον ρυθμό.

Στο 35’ όμως, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το 1-1, σε μία φάση που ο Βολάκης ξέφυγε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, υπό πίεση γύρισε την μπάλα πριν βγει άουτ προς το πρώτο δοκάρι εκεί που πετάχτηκε ο Κολοσκάμης και πρόλαβε «τσίμπησε» την μπάλα πριν τον Βρακά και με πλασέ στην κλειστή γωνία ισοφάρισε.

Το γκολ επηρέασε κάπως την απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκανε φάσεις.

Από το 60’ και μετά ο ΠΑΣ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και άρχισε να απειλεί την εστία του Παναθηναϊκού, αρχικά με μακρινό σουτ του Μαχαιρά και στη συνέχεια με κεφαλιά-ψαράκι του Ντόντη, με τον Ρίζο να χάνει κι αυτός ευκαιρίες στο 80’ αρχικά με σουτ από πλάγια θέση, αφού πρώτα πέρασε όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια με τρομερή απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με τον Λίλο να βγάζει με δυσκολία στο πρώτο δοκάρι. Μάλιστα στην προσπάθειά του να αποκρούσει χτύπησε πάνω στο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά το ματς άνοιξε πολύ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-4 φάουλ σε επικίνδυνες θέσεις γύρω από την περιοχή, η άμυνα του ΠΑΣ όμως δεν απειλήθηκε, για να έρθει η φάση του 93’ όπου ο Μαχαιράς με μπαλιά τρύπα έβγαλε τον Σκουτελιά σε θέση τετ-α-τετ κι αυτός δεν αστόχησε, κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1.

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες που ήρθε να δει το ματς, ενώ στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλης, ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Ηρακλής Μεταξάς με τον βοηθό του κ. Θανάση Στάικο και μαζί τους και ο υπεύθυνος των υποδομών κ. Γιώργος Ιωάννου, ενώ στην εξέδρα βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας Περέα, Καραγιάννης και Λώλης. Οι δύο πρώτοι είχαν περάσει και από τον Παναθηναϊκό φυσικά.

Άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν, με την ομάδα να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, έχοντας πολύ καλή «χημεία».

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τον κ. Αγγέλη και τους ποδοσφαιριστές Ρίζο και Γωγουβίτη.

Δείτε τη ροή του ματς ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο fb Super Fm 104,3