Παρελθόν είναι από τον ΠΑΣ Γιάννινα οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές Παύλος Γροσδάνης και Γιώργος Δούμτσης. Ήταν μεταξύ των παιδιών που ο κ. Μεταξάς δεν υπολόγιζε και είχε συστήσει είτε να δοθούν δανεικοί, όπως έγινε τον Πήλιο είτε να μείνουν ελεύθεροι για να μπορούν να πάνε σε ομάδες που θα πάρουν παιχνίδια και δεν θα μένουν στον πάγκο. Τελικά έμεινα ελεύθεροι.

Ο 19χρονος Γροσδάνης είχε έρθει από τη Φλώρινα στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και ξεχώρισε με τον δυναμισμό και το ταλέντο του. Είχε γίνει επαγγελματίας πριν από 2 χρόνια και έκανε το ντεμπούτο στο κύπελλο Ελλάδος το 2019 σε αγώνα με τον Ασπρόπυργο. Στη Super League αγωνίστηκε πέρυσι σε 4 παιχνίδια των play-outs, κάνοντας ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ήταν επίσης 2 φορές διεθνής με την Εθνική Κ17.

Ο 21χρονος Γιώργος Δούμτσης ήρθε πέρυσι από την Κ19 του ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκανε 7 συμμετοχές με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν και μία φορά διεθνής όσο ήταν στον ΠΑΟΚ με την Κ19.

Οι δύο παίκτες είναι πιθανό να συνεχίσουν σε ομάδες της Super League 2, με τον Δούμτση να κατευθύνεται προς ομάδα των Αθηνών πιθανόν. Για τον Γροσδάνη είχε ακουστεί η περίπτωση του Εργοτέλη, όπου προπονητής είναι ο κ. Μπαδήμας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο ακόμα. Φημολογείται, πάντως, και μία ακόμα ομάδα της Κρήτης.