“Η Ακαδημία που εξελίσσει τους αθλητές της”. Αυτό είναι το μότο της ακαδημίας του Νίκου Ντούγια όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά υψηλού επιπέδου και φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια!

Η NTOYGIAS BASKETBALL ACADEMY έχει ξεχωρίσει με το ποιοτικό της πρόγραμμα και η εμπιστοσύνη του κόσμου την έφτασε να γιορτάζει την πρώτη δεκαετία ζωής της.

Η νέα σεζόν αρχίζει λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα με προτεραιότητα πάντα τη διαμόρφωση χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, αλλά και την διδασκαλία ήθους στα παιδιά, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ακαδημία Ντούγιας δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα με σκοπό τη μεταφορά γνώσης και εμπειρίας, τόσο στο επίπεδο της άθλησης όσο και στο επίπεδο των αξιών που κουβαλάει μαζί του το άθλημα. Βασική της φιλοσοφία είναι η παροχή

εξειδικευμένων υπηρεσιών με επιστημονικό τρόπο, ώστε να αυτοαναδειχθούν οι προσωπικότητες και να ξεχωρίσουν τα ταλέντα του καθενός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ντούγιας είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Τουρκίας και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής κάτοχος Αμερικανικού Κολεγιακού Πρωταθλήματος. Είναι, επίσης, απόφοιτος του Αμερικανικού πανεπιστημίου ESC (Empire State College.)

Τηλέφωνα: 6997067845, 6942560114

Email: ntougiasbc@gmail.com

info@akadimies-ntougias.gr

Διεύθυνση: Καστρισόϊας 26 Ιωάννινα, ΤΚ 45444