Άρχισε ο κύκλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Ερυθρού Σταυρού στις ομάδες της Super League, με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να κάνει την αρχή.

Τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού ενημέρωσαν τους προπονητές της ανδρικής ομάδας, τους φροντιστές, τα στελέχη και το διοικητικό προσωπικό, καθώς και τους προπονητές ακαδημιών, για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, αλλά και την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), παρέχοντας και τη σχετική Πιστοποίηση Εκπαίδευσης.

Το προσεχές διάστημα, αντίστοιχα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις ΠΑΕ της Super League, με γνώμονα τη διασφάλιση της εκπαίδευσης σε ζητήματα Πρώτων Βοηθειών, από έμπειρα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, σε όλα τα γήπεδα της Super League λειτουργούν ιατρεία αθλητών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, μεταξύ του οποίου και φορητοί αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Super League με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten και της συστηματικής επικοινωνίας του προέδρου Δ.Σ. της Super League Λεωνίδα Μπουτσικάρη και της αν. προέδρου Κάτιας Κοξένογλου με τους αρμόδιους φορείς του Ε.Ε.Σ., ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα προσφέρει υγειονομική κάλυψη και στους φιλάθλους, σε όλα τα γήπεδα του κορυφαίου διασυλλογικού επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας μας.