image description

Μετά από 10 και πλέον μήνες απραξίας, το πρωτάθλημα Κ17 της Super League θα έχει και πάλι δράση, αφού οι ομάδες της Super League -μετά τις Κ19- ξεκινούν κι αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο είχε διακοπεί λόγω πανδημίας πέρυσι στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι άτυχοι έφηβοι είδαν μια ολόκληρη χρονιά να χάνεται και δυστυχώς να μένουν πίσω σε κάποια πράγματα, αλλά έστω και αργά, με υγειονομικούς κανόνες και ασφάλεια, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στα γήπεδα.

Κάποια παιδιά απ’ αυτά που έκαναν το ξέφρενο ξεκίνημα πέρυσι και άτυπα είχαν κατακτήσει την 1η θέση του Βορείου Ομίλου στις 5-6 αγωνιστικές που πρόλαβαν να παίξουν οι ομάδες, έχουν ήδη προωθηθεί στην Κ19, ενώ φέτος προστέθηκαν και κάποια παιδιά από μεταγραφές που έγιναν, με στόχο να δημιουργηθεί και πάλι ένα δυνατό ρόστερ. Θα χρειαστεί, όμως, πολλή δουλειά, καθώς τα παιδιά έχασαν πολύτιμο έδαφος και έμειναν εκτός προπονήσεων.

Η πρώτη σέντρα για την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς πριν δύο εβδομάδες είχαν παίξει και σε φιλικό παιχνίδι το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Τζόβας (Ηπείρου) και βοηθοί του οι Σωτήριος Πάνος (Ηπείρου) και Οδυσσέας Νούσιας (Άρτας). Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Δράκος (Πρέβεζας/Λευκάδας).

*Λόγω των Εθνικών Ελπίδων και Νέων δεν διεξάγεται το πρωτάθλημα Κ19 αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά μόνο το Άρης-ΟΦΗ.