Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει μπει από τη Δευτέρα το πρωί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σήμερα (Τρίτη) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει κανονικά απ’ αυτήν την εβδομάδα στις προπονήσεις τον Γιαν Μαρκ Σνάιντερ που συμμετέχει στο πρόγραμμα των ομαδικών προπονήσεων. Αν όχι βασικός, τουλάχιστον μερικά λεπτά συμμετοχής θα μπορέσει να τα πάρει στην Τούμπα για να ξαναβρεί τον ρυθμό του.

Ο Μπρένερ έκανε ατομικό τη Δευτέρα μετά από μια μικρή επέμβαση στο χέρι και σύντομα θα συμμετέχει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Κανονικά προπονούνται και οι νεαροί Μίνα και Κύρκος.

Όσον αφορά τους διεθνείς, η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί το απόγευμα. Ενδεχομένως να προλάβουν να επιστρέψουν  Λώλης και Λιάσος, οι οποίοι θα έρθουν από Ισλανδία μετά τον αγώνα των Ελπίδων που θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00.

Ο Σάλιακας θα επιστρέψει Πέμπτη, καθώς η Εθνική αγωνίζεται Τετάρτη βράδυ με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ.

Ο Μιλιντσεάνου θα βρίσκεται στα Ιωάννινα κι αυτός την Πέμπτη προερχόμενους από τα Νησιά Φερόε όπου παίζει σήμερα η Εθνική του.

Τέλος, αναζητείται λύση επιστροφής για τους παίκτες της Εθνικής Γουινέας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Μορέιρα. Ενδέχεται να γίνει ειδική πτήση να παραλάβει όσους παίκτες αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και να τους μεταφέρει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, πιθανόν το Παρίσι, ώστε από εκεί να πάει ο καθένας στον προορισμό του.