image description

Στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε από 2-5 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες για το 2021. Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα τετραήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και μεγάλη συμμετοχή αθλητών, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση μέσα στην πανδημία που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Με όλα τα πρωτόκολλα προστασίας των αθλητών, προπονητών, διαιτητών, κατά τη διάρκεια των αγώνων, πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα πανελλήνια πρωταθλήματα για αυτή την χρονιά.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έδωσε το παρόν με 13 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν 6 Χρυσά, 3 Αργυρά  και 3 Χάλκινα μετάλλια.

Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας, για πρώτη φορά και λόγω της όλης κατάστασης του κορονοϊού συμμετείχε μόνο με την ομάδα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών.

Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων κατέκτησαν:

Χρυσά Μετάλλια:

Μπαντής Αχιλλέας: 2 Χρυσά μετάλλια στις τεχνικές και στις μάχες έως 64 κιλά Ανδρών.

Παπαδιώτη Αικατερίνη: 2 Χρυσά μετάλλια στις τεχνικές και στις μάχες έως 58 κιλά Νεανίδων.

Ντοβώνη Λαμπρινή

Θωμά Εύα

 

Αργυρά Μετάλλια:

Ντάκουλας Γεώργιος

Λιόντου Βερόνικα

Θωμάς Σπύρος

 

Χάλκινα Μετάλλια

Σκουλίκας Παντελής

Μπούγια Βανέσσα

Λιόντου Μαρίνα

Εκτός μεταλλίων έμειναν οι πρωταθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου Ντούκα Αικατερίνη 4η θέση,  Δερβένη Κωνσταντίνα 5η θέση, Κασαγιάννης Μιχάλης 5η θέση

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος πια της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Κάτω από αυτές τις συνθήκες αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα ! Αποδείξαμε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ότι ο αθλητισμός μπορεί να συνεχιστεί και να δώσει τη χαρά της συμμετοχής σε όλους μας !

Δεν καταφέραμε να συμμετέχουμε και με την ομάδα των μικρών αθλητών του συλλόγου μας, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανάλογη προετοιμασία για αυτό το πρωτάθλημα. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές είχαν προβλήματα κατά την προετοιμασία τους αλλά και τη μεγάλη αποχή από αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά καταφέραμε για ακόμη μια φορά να διακριθούμε και να έχουμε αθλητές από την πόλη μας στην εθνική ομάδα και συμμετοχή για ακόμη ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε κατά την διάρκεια των λόκ ντάουν να κρατήσουμε το αγωνιστικό μας επίπεδο υψηλό, δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Επόμενος σταθμός των πρωταθλητών μας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 26-31 Οκτωβρίου 2021. Εύχομαι στους γιαννιώτες αθλητές-τριες καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό του 2021.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μου και τους γονείς τους, που παρά τα προβλήματα με την πανδημία, είναι πάντα δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.»  

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr                 www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon