Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηπείρου υπενθυμίζει τη διεξαγωγή των κληρώσεων της Α’ Φάσης των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών καθώς και των Αγώνων της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 την Παρασκευή 10/09/2021 και ώρα 19:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο “Στ. Τσανακτσης”.

Η κλήρωση των αγώνων της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας καθώς και των Πρωταθλημάτων Υποδομών θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επίσης, υπενθυμίζεται στα σωματεία η υποχρέωση της αντικατάστασης- επανέκδοσης των παλαιού τύπου δελτίων ώστε οι Ποδοσφαιριστές τους να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες αρχής γενομένης της περιόδου 2021-2022.

Απαραίτητη επίσης κρίνεται, η έκδοση δελτίου πιστοποίησης για τους προπονητές (προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά) καθώς και η κάρτα πάγκου για τους εκπροσώπους των σωματείων τα οποία θα επιτρέπουν την είσοδο τους στον πάγκο των ομάδων τους.

Το δελτίο πιστοποίησης Προπονητή αποτελεί ειδικό έγγραφο αναγκαίο για την άσκηση των καθηκόντων του εντός της τεχνικής περιοχής.