Απογευματινή προπόνηση μετά από βροχή και με αρκετή ψύχρα είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Για μία ακόμα φορά ο κ. Μεταξάς είχε διαθέσιμη τη μισή σχεδόν ομάδα, αφού οι απουσίες ήταν πάρα πολλές.

Καταρχάς απουσίασαν οι 5 διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα είναι πίσω στα Ιωάννινα την Πέμπτη. Λιάσος, Λώλης, Μιλιντσεάνου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές, ο Σάλιακας τις ολοκληρώνει σήμερα (Τετάρτη) το βράδυ, ενώ σχετικά με τον Μορέιρα υπάρχει η πληροφορία ότι έφτασε στο Παρίσι με ειδική πτήση από την Γουινέα και από εκεί θα έρθει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τραυματίες τους Καραγιάννη και Μπρένερ και δύο παίκτες με κορωνοϊό που θα είναι διαθέσιμοι στο τέλος της εβδομάδας. Για τον Μπρένερ να τονίσουμε ότι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και από Παρασκευή θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους. Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του στο γυμναστήριο παρακολούθησε μέρος της προπόνησης χωρίς να συμμετάσχει, αφού έχει ακόμα επιδέσμους στο χέρι.

Ένα μικρό απρόοπτο προέκυψε 10 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το σημερινό πρόγραμμα, όταν ο Γκαρντάφσκι γύρισε το πόδι του και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Αποχωρώντας από το γήπεδο ο ίδιος έγνεψε ότι όλα είναι καλά και ότι προληπτικά σταμάτησε.

Όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν σήμερα με το τεχνικό επιτελείο και μάλιστα «επιστρατεύτηκε» και ο κ. Στάικος, βοηθός του Μεταξά, για να συμπληρωθούν οι ομάδες στις ασκήσεις που έγιναν και περιελάμβαναν επιθετική τακτική.

Τέλος, διευκρινίστηκε από την ΠΑΕ και τυπικά ότι ο Κάργας μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού η διάταξη για τις αποβολές αφορά μόνο τα διεθνή φιλικά (σ.σ. είχε αποβληθεί στο φιλικό με τον Άρη).

Την Πέμπτη οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Ενδεχομένως μόνο οι διεθνείς να κάνουν ένα απογευματινό ξεμούδιασμα.