image description

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC υποδέχτηκε και καλωσόρισε σήμερα στην Κόνιτσα τις αποστολές των ομάδων που θα συμμετέχουν στο WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball  Tournament.

Ερυθρός Αστέρας, Ο.Α. Χανίων και Ελευθερία Μοσχάτου βρίσκονται ήδη στην ακριτική κωμόπολη και μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC ετοιμάζονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου στους θεατές που θα παρευρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κόνιτσας.

Το τουρνουά WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament ξεκινά αύριο το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια είναι σε κυκλοφορία και κοστίζουν 5€ (για να παρακολουθήσει κανείς τα δύο παιχνίδια της ημέρας) και 10€ (για να παρακολουθήσει κανείς ολόκληρο το αγωνιστικό τριήμερο).

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θέλει να ευχαριστήσει την εταιρία WATT+VOLT και πιο συγκεκριμένα το κατάστημα των Ιωαννίνων, που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε προς τον Δήμαρχο Κόνίτσης κ. Νικόλαο Εξάρχου, τον Αντιδήμαρχο κ. Άρη Λαζογιάννη για τη φιλοξενία τόσο του τουρνουά, όσο και των αποστολών των ομάδων στις μαθητικές εστίες της Κόνιτσας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις των τριών ομάδων για την αποδοχή της πρόσκλησης. Χορηγοί του τουρνουά είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι και Super Fruits Water.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 10/9

16:00 – 18:00  ΠΑΣ Γιάννινα- Ελευθερία Μοσχάτου

19:00 – 21:00  Ερυθρός Αστέρας- Ο.Α. Χανίων

 

Σάββατο 11/9

15:00 – 17:00  ΠΑΣ Γιάννινα- Ο.Α. Χανίων

18:00 – 20:00  Ελευθερία Μοσχάτου- Ερυθρός Αστέρας

 

Κυριακή 12/9

11:30 – 13:30 Ο.Α. Χανίων- Ελευθερία Μοσχάτου

15:00 – 17:00 ΠΑΣ Γιάννινα- Ερυθρός Αστέρας