Θύρα αποκλειστικά για οπαδούς έτοιμους για κατάθεση… φωνής θα είναι πλέον η θύρα 10, η οποία οριοθετήθηκε και φιλοδοξεί να γίνει η θύρα που θα μεγαλώσει τις επόμενες γενιές οπαδών.

Σε ανακοίνωσή του ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Έχουν περάσει 551 ημέρες από την τελευταία φορά που πήραμε το κασκόλ μας και ανεβήκαμε παθιασμένοι τα σκαλιά της ΘΥΡΑΣ 10, για να καταθέσουμε την ψυχή μας στηρίζοντας την ομάδα.

Σήμερα με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε, πως μετά από χωροταξικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, η ΘΥΡΑ 10 οριοθετείται (όπως αρμόζει σε κάθε οπαδικη κερκίδα) και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους οπαδούς μας, θυμίζοντας σε όλους τους παλιότερους την μέχρι τώρα μοναδική οργανωμένη κερκίδα στην ιστορία μας, την παλιά και ένδοξη θύρα 7 η οποία μεγάλωσε γενιές οπαδών του συλλόγου.

Η ΘΥΡΑ 10 αποκτά ξεκάθαρο οπαδικο χαρακτήρα και θέση σ’ αυτή έχουν ΜΟΝΟ όσοι θα κάνουν κατάθεση της φωνής τους.

Από εδώ και στο εξής ΘΥΡΑ 10 σημαίνει ΠΑΛΜΟΣ, ΣΗΜΑΙΕΣ στον αέρα και ΦΩΝΗ για 90′ λεπτά !

Οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες για όλους μας, αλλά οι αρχές του συνδέσμου μας επιβάλλουν να είμαστε δίπλα στην ομάδα, διότι αυτό κάνουμε απ’ την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας. Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά για περισσότερες λεπτομέρειές.

Όποιος αντέχει όλα τα παραπάνω τον καλούμε να πάρει την θέση του δίπλα μας.

ΘΥΡΑ 10 ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΣ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ