Μετά από ένα δυνατό ματς για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και η Ξάνθη επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά τελικά μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την κατοχή με πίεση σ‘ όλο το γήπεδο. Είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλο στο 23′ με κεφαλιά, ο οποίος βρέθηκες μόνος του στο 2ο δοκάρι, ενώ έγιναν και 4 επικίνδυνα σουτ όλα άουτ από τους Ντώνο (14′), Καφενζή (32′, 40′), Κύργιο (36′).

Στο 2ο ημίχρονο έγινε πιο δυνατό παιχνίδι με την Ξάνθη να αμύνεται και να προσπαθεί με μακρινά γεμίσματα να κάνει κάποια ευκαιρία, αλλά σε ό,τι επικίνδυνες καταστάσεις δημιουργήθηκαν, “καθάρισε” ο Μάντζιος.

Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και μόνο κάποια σουτ είναι άξια λόγου (50′ Καφενζής, 51′ Λυκόπουλος, 53′ Σάλο, 68′ Βλέτσας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη: Ταξίδης, Μητρούσης, Γουναρίδης, Θωμάι, Βαρσάμης, Τσελεπάκης, Λουλούδης, Αγοραστός, Παρμαντζίδης, Δεληγιαννίδης, Τουλουμενίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Κύργιος (85′ Μίνης), Ντώνος, Ντούκας, Λώλης Νικ. (85′ Μυρόγλου), Πάκος, Βλέτσας (85′ Πλασκασοβίτης), Λυκόπουλος (57′ Ζωγράφος), Καφενζής (77′ Χρήστου), Σάλο.