Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ηρακλή Μεταξά στη Super League με μεγάλο διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ και όπως ήταν φυσικό απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του που ακολούθησαν το πλάνο, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι τα πανηγύρια πρέπει να κρατήσουνε μέχρι το βράδυ.

Αναλυτικά:

Για το πώς κατάφερε και έβαλε τα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, όπως είχε υποσχεθεί πριν το ματς: «Αυτό που δουλέψαμε ως τώρα κάναμε.  Να πω όμως, ότι όπως δεν στεναχωρεθήκαμε από τις ήττες στα φιλικά, έτσι χαιρόμαστε σήμερα για μια μέρα, γιατί ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε. Είναι μια μέρα και θα τη χαρούμε. Αμυντικά πήγαμε πολύ καλά, στις κόντρες μπορούσαμε και 2ο γκολ, ίσως πιο νωρίς με τον Σνάιντερ που είχαμε τη μεγάλη φάση. Εκεί θέλουμε πιο πολύ αποτελεσματικότητα, αλλά ας χαρούμε που κερδίσαμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και θα τα δούμε αυτά από αύριο».

Για το πλάνο που υπηρέτησε πιστά ο ΠΑΣ: «Το υπηρετήσαμε το πλάνο. Είχαμε δει το πολύ επικίνδυνο κάθετο τρέξιμο των χαφ του ΠΑΟΚ. Το δουλέψαμε και πήγαν πολύ καλά τα παιδιά. Δεν είδα να βγαίνουν φάσεις με αυτόν τον τρόπο που είχε δυσκολέψει πολλές ομάδες ο ΠΑΟΚ. Αυτό με κάνει χαρούμενο γιατί τα παιδιά ακολούθησαν όσα δουλέψαμε».

Για το πως αισθάνεται μετά από τη νίκη της ομάδας στο ντεμπούτο του στη Super League: «Μετά από μια νίκη είσαι πιο χαρούμενος, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, το πρωτάθλημα είναι μακρύ, σήμερα θα χαρούμε και αύριο αρχίζει η συγκέντρωση για τον Παναθηναϊκό»