Ο Ζήσης Καραχάλιος μίλησε στην κάμερα της NOVA και στον Ευγένη Δαδαλιάρα για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ και το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στους “Ζωσιμάδες”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι και τη νίκη με τον ΠΑΟΚ: «Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας πάνω απ’ όλα. Το πλάνο που είχαμε όλο αυτό το διάστημα από τον προπονητή μας, μάς βγήκε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και βάλαμε το γκολ».

Για τη διαφορετική εικόνα από τα φιλικά: «Στα φιλικά δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε, περιμέναμε και πιστεύαμε. Αλλά τα φιλικά είναι για να βελτιωνόμαστε. Είδαμε τι κάναμε λάθος στα φιλικά, τα βελτιώσαμε σήμερα και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Αν η νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε ώθηση: «Νιώθουμε πολύ καλά μέσα μας. Πήραμε μια νίκη που την πιστεύαμε και που μας δίνει τεράστια ώθηση. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια».

Για το ανεβαίνει ψηλά ο πήχης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι στα λόγια. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά όπως κάνουμε από την αρχή της προετοιμασίας και από εκεί και πέρα θα χτίσουμε την ομάδα βήμα – βήμα».