image description

Μετά το ρεπό της Τρίτης όπου οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν την ευκαιρία μίας ακόμα χαλαρής μέρας, κατά την οποία δεν έχασαν την ευκαιρία για βόλτες στα παράλια της Ηπείρου, από σήμερα( Τετάρτη) πρωί πιάνουν και πάλι δουλειά. Το τεχνικό τιμ προετοιμάζει το πρόγραμμα της εβδομάδας και την ανάλυση του αντιπάλου και κάπως έτσι μπαίνουμε πλέον σε ρυθμούς Παναθηναϊκού.

Οι πανηγυρικοί τόνοι λόγω διπλού στην Τούμπα έχουν αρχίσει να πέφτουν, αφού είμαστε ακόμα στην αρχή του μαραθωνίου. Είναι προφανές, ότι όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να έρθουν κι άλλα παρόμοια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της.

Ο κ. Μεταξάς αναμένεται να μετρήσει και αρκετές επιστροφές από σήμερα, με συνέπεια ο ΠΑΣ Γιάννινα να πηγαίνει υπερπλήρης στον αγώνα με το «τριφύλλι».

Το παιχνίδι του Σαββάτου (20:30) αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα οι δύο αντίπαλοι, ενώ μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας μετά την απαγόρευση εισόδου στις κερκίδες την περίοδο της πανδημίας.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν από χθες, ενώ παραμένουν σε κυκλοφορία και τα διαρκείας που αν συγκριθούν με τις τιμές μεμονωμένων εισιτηρίων προφανώς και συμφέρουν περισσότερο όσους θέλουν να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.