image description

To 2021 σε λίγους μήνες μας αφήνει έχοντας φέρει στην Ελλάδα την μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο την υπέρτατη διάκριση που έχει έρθει στη χώρα μας χάρις την μοναδική κούρσα του Στέφανου Ντούσκου  στον τελικό του σκιφ  στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιεί ανοιχτή ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και πληρωμάτων της χρονιάς. Από τους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή δε θα μπορούσε να λείψει ο Στέφανος Ντούσκος που έκανε ακόμα και τους ξένους ειδικούς να παραμιλάνε με το επίτευγμά του.

Όμως για να αναδειχθεί κορυφαίος της χρονιάς στον κόσμο για την κωπηλασία θα πρέπει να πάρει και τις ανάλογες ψήφους. Χρειάζεται την ψήφο όλων μας για να κερδίσει μια ακόμη μεγάλη διάκριση που την αξίζει όσο κανείς άλλος για τη φετινή χρονιά.

Για να το καταφέρει αυτό λοιπόν μπαίνουμε ΟΛΟΙ στη σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τον Στέφανο για να τον αναδείξουμε και να τον χειροκροτήσουμε ως κορυφαίο του 2021.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ