image description

Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ιδιοκτήτης του PhysioActiv θα είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνές σεμινάριο φυσικοθεραπείας την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 19:00.

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων στη φυσιοθεραπεία, INDIBA, διοργανώνει έναν κύκλο online σεμιναρίων με θέμα την Αθλητική Φυσικοθεραπεία.

Στο πρώτο σεμινάριο επέλεξε τον Φίλιππο Σκόρδο ως εισηγητή για την παρουσίαση της φυσικοθεραπευτικής προσέγγισής του στην αντιμετώπιση της ρήξης υπερακανθίου τένοντα και της θλάσης οπίσθιου μηριαίου.

Το σεμινάριο ακολουθείται από στρογγυλή τράπεζα όπου μαζί με τον φυσικοθεραπευτή Marko Bundalo (μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Σερβίας) θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες επαγγελματίες υγείας απ’ όλον τον κόσμο.

Ακούστε τι ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή SUPER MAGAZINO με τον Γιάννη Γιαννάκη ο Φίλιππος Σκόρδος εν όψει του σεμιναρίου:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "INDIBA Sports Physiotherapy Virtual Roundtable SPEAKERS Marko Bundalo (Serbia) Filippos Skordos (Greece) 06th of October 6:00 pm (CET) English"