Χαρούμενος από την νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού με 1-0 δήλωσε ο Χουάν Ντομίνγκεθ, ενώ έκανε ειδική μνεία στο καθαρό μυαλό και την ομαδικότητα που επέδειξαν οι παίκτες των Ηπειρωτών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Κάναμε ακριβώς αυτά που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις. Ακολουθήσαμε το πλάνο και γι’ αυτό είμαστε τόσο χαρούμενοι”.

Για το τι έπαιξε ρόλο και είχε η ομάδα δύο νίκες στη σειρά με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: “Έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ξεκάθαρο τι θέλουμε να κάνουμε και τι έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Δίνουμε το 100%. Τρέχουμε, δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα κι αυτά είναι τα στοιχεία μας οδήγησαν σε δύο πολύ σημαντικές νίκες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό».

Για τη συνέχεια και τον στόχο που υπάρχει μετά απ’ αυτές τις νίκες: «Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μέρα με τη μέρα. Πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και στο πλάνο μας».

Ενώ αναφορικά με τον τραυματισμό του Κόντε, ο Ντομίνγκεθ επισήμανε: «Δεν ξέρω ακόμα τι έχει πάθει. Ελπίζω να είναι υγιής και να μην έχει κάτι σοβαρό για να επιστρέψει σύντομα μαζί μας. Ο Πέδρο είναι δυνατός και θα γυρίσει σίγουρα πίσω πολύ γρήγορα».

Στο τέλος ο Ντομίνγκεθ επιχείρησε να μιλήσει και λίγα ελληνικά, λέγοντας για τον κόσμο: “Ήταν πολύ καλός… χμμμμ δύσκολα για ‘μενα τα ελληνικά… Τους ευχαριστούμε όλους και τα λέμε στον επόμενο αγώνα”.