image description

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα. Στο Λονδίνο αναμετρώνται Τότεναμ και Τσέλσι, από το Ηράκλειο της Κρήτης καλείται να περάσει η ΑΕΚ.

Παίξε νόμιμα στην bwin greece!

  1. Τότεναμ – Τσέλσι (18:30)

Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και το σπουδαίο ντέρμπι του Λονδίνου, Τότεναμ – Τσέλσι. Η Τότεναμ προέρχεται από την πρώτη φετινή της ήττα, στο 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Έχει ξεκινήσει με 3-0-1 τον φετινό «μαραθώνιο». Μεσοβδόμαδα, αντιμετώπισε τη Ρεν στη Γαλλία για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ κι έφυγε με τον βαθμό (2-2). Αγωνίζεται διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες κι αυτό αναγκάζει το τεχνικό τιμ να κάνει αλλαγές. Οι αμυντικοί Σάντσες, Ρομέρο κι ο μέσος Λο Σέλσο δίνονται αμφίβολοι.

Η Τσέλσι προέρχεται από το οριακό 1-0 επί της Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλε» μετρούν 3-1-0 στο πρωτάθλημα, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον φορ Λουκάκου. Σημαντικό για τους ίδιους είναι πως μετρούν 5/5 νίκες εκτός σε λονδρέζικα ντέρμπι.

Προγνωστικό: Η Τότεναμ διαθέτει Κέιν, Χιλ και Ντέλε Άλι, παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω με μία τους ενέργεια. Από την άλλη, η Τσέλσι έχει Λουκάκου και όλα σταματούν εκεί! Θεωρούμε πως αμφότερες θα έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά και το γκολ. Το G/G βρίσκεται στο αξιόλογο 1.98!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet!