Με ισάριθμες νίκες στους δύο αγώνες συνέχισε η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, φτάνοντας αισίως το 3/3 στο πρωτάθλημα και συνεχίζοντας το αήττητο που έχει στη συγκεκριμένη ηλικία εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια (εν ενεργεία πρωταθλητές ΕΣΚΑΒΔΕ 2006).

Στο μεν παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΓΣΙ οι αθλητές του κατάφεραν να φτάσουν άνετα στο τέλος στην επικράτηση παρά το γεγονός ότι η απόδοσή τους στη διάρκεια του αγώνα ήταν με πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ στο δε παιχνίδι της Κυριακής με τον Σπάρτακο ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο (29-5) έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του τμήματος και να δοκιμάσει πράγματα για τη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ παραδοσιακά είναι το μεγαλύτερο σε σημασία πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑΒΔΕ και αυτό με τη συμμετοχή των περισσότερων ομάδων, οπότε αυτό που προέχει για την ομάδα είναι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΙΔΕΣ: (Παπανικολάου Ν) Αγγέλης Η, Παρασκελίδης, Αγγέλης Κ, Τσίρμπας-Αναγνώστου, Τζιμογιάννης, Παπανικολάου, Ζώνιος Π, Χρηστάκης, Παπαναστασίου, Σιντόρης, Δήμος, Αποστολίδης, Αγγέλης Α, Σταμάτης, Σάλο, Θεμελής, Ζώνιος Α, Τριανταφυλλόπουλος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΜΙΝΙ 2009 ΕΣΚΑΒΔΕ

1η αγωνιστική:  Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ  82-18

2η αγωνιστική:  Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ-IBC  46-55

Παρθενική συμμετοχή σε αγώνες για τις ομάδες με αθλητές γεννημένους το 2009, με την ομάδα ΠΡΟΜΙΝΙ του ΠΑΣ Γιάννινα που αποτελείται από αθλητές γεννημένους 2009-10-11 να απολαμβάνει τους πρώτους της επίσημους αγώνες και τους αθλητές μας να γεμίζουν τις βαλίτσες τους με εμπειρίες που είναι και το μοναδικό ζητούμενο σε αυτές τις τόσο μικρές ηλικίες.

Μία νίκη και μία ήττα καταγράφηκε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, αλλά το ουσιαστικότερο στους πρωτάρηδες είναι τα χαμόγελα με τα οποία γέμισαν τα παιδικά τους πρόσωπα! Μετά από 1.5 χρόνο μακριά από προπονήσεις λόγω καραντίνας, το ενδιαφέρον για τους προπονητές του Συλλόγου στρέφεται στο να καλυφθεί προπονητικά σε αυτές τις ευαίσθητες αναπτυξιακές ηλικίες το μεγάλο αυτό κενό που δημιουργήθηκε.

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΜΙΝΙ (Παπανικολάου): Ζάχος, Γεωργίτσης, Μπεζεβέγκης, Κολιούσης, Τασιούλας, Δρούγκας, Κωστούλας Μ, Κωστούλας Μ, Πέτσιος, Μπέλλος, Χατζόπουλος, Παρασκευάς, Χριστογιάννης, Κύρκος, Ευθυμίου, Νικολάου, Μητρογεώργος