ON DEMAND
Featured · ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τις 300 συμμετοχές έφτασε στην καριέρα του ο Στέφανος Σιόντης!

Ο Στέφανος Σιόντης επέστρεψε μετά από οκτώ μήνες για να φτάσει τους 300 αγώνες σε πρωταθλήματα!

Στις 27 Ιανουαρίου ο Στέφανος Σιόντης βγαίνει αλλαγή μόλις στο 26′ του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα με πρόβλημα στο γόνατο. Ο ΠΑΣ θριαμβεύει με 2-0, αλλά τραυματισμός του Γιαννιώτη αμυντικού τον ταλαιπωρεί για πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να μην παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

image description

Στα 34 χρόνια του δούλεψε σκληρά για να επιστρέψει, και το Σάββατο μπήκε ως αλλαγή στο 70′ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να κρατήσει το 1-0 υπέρ της και τελικά πανηγύρισε.

Ο 34χρονος Στέφανος περίμενε οκτώ ολόκληρους μήνες για να αγωνιστεί σε ένα αγώνα πρωταθλήματος, που ήταν ο 300ος στην καριέρα του και μάλιστα εναντίον της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Σιόντης έχει 189 αγώνες στη Super League, 71 στη Β’ κατηγορία και 40 στην Α’ κατηγορία Κύπρου. Μόλις δύο από τους 300 αγώνες του είναι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: superleague

Μοιράσου: