image description

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα γίνει προσεχώς ιστορική συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων της Σούπερ Λίγκας με στόχο να κάνουν συζήτηση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ηρακλείου και συγκεκριμένα του Νίκου Τζώρτζογλου που προσπαθούσε εδώ και καιρό να κλείσει αυτό το ραντεβού. Μεταξύ άλλων αναμένεται να πέσει στο τραπέζι το θέμα της διαιτησίας, το μέλλον της ΕΠΟ, όπως και άλλα «καυτά» ζητήματα.

Από τον Ολυμπιακό αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Γιάννης Βρέντζος, από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος, από την ΑΕΚ ο Αλέξης Δέδες και από τον ΠΑΟΚ πιθανον ο Μάκης Γκαγκάτσης και η συνάντηση θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σε επιστολή που είχε στείλει πρόσφατα ο κ. Τζώρτζογλου ανέφερε: «Η συνάντηση θα έχει συναινετικό χαρακτήρα, με γνώμονα ότι ίσως η μόνη ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η εξεύρεση λύσεων κοινής αποδοχής, με την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων. Το αποτέλεσμα αυτής δεν δεσμεύει κανέναν και οι αποφάσεις και τα συμπεράσματά της θα έχουν συμβουλευτικό και μόνο χαρακτήρα στα θεσμικά εκείνα όργανα που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις».

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη, ήρθε και η ανακοίνωση από την ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Μεγάλη επιτυχία της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αλλά και του ποδοσφαίρου) αποτελεί η θετική αυτή την φορά ανταπόκριση από τους τέσσερις μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ) στο νέο κάλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης για συνάντηση και συζήτηση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι μπορεί να γίνει ένα πρώτο βήμα μιας προσπάθειας για πιθανές λύσεις κοινής αποδοχής και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με οικοδεσπότη την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου από την ΕΠΣΗ.

Η συνάντηση θα γίνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Σταύρου Αρναουτάκη».

[Πηγή: sport-fm.gr]