Ορθώς ανακλήθηκε το πέναλτι που έδωσε αρχικά ο Παπαδόπουλος υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστηρίζει στο καθιερωμένο βίντεο με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Παράλληλα δίνονται στη δημοσιότητα και οι διάλογοι Παπαδόπουλου και Τζήλου.

«Έχει απλωμένο το χέρι, είναι πέναλτι» ακούγεται να λέει αρχικά ο Παπαδόπουλος και ο Τζήλος του απαντάει από το VAR «θεωρώ ότι είναι χέρι στήριξης, είναι από πολύ κοντινή απόσταση, δεν κάνει κίνηση να ανοίξει το χέρι, αλλά ακολουθεί την κλίση του σώματος, σου προτείνω on field review».

Ο Κλάτενμπεργκ και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο διαιτητής καταλόγισε αρχικά πέναλτι, αφού ένας αμυντικός του Παναθηναϊκού είχε αγγίξει την μπάλα με το χέρι του μέσα στην περιοχή. Αφού εξέτασε όλες τις γωνίες της κάμερας, το VAR συνέστησε επανεξέταση της φάσης κατά την οποία ο διαιτητής άλλαξε την αρχική του απόφαση από πέναλτι σε ελεύθερο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με το VAR ότι δεν υπάρχει πέναλτι, καθώς όταν ο αμυντικός γλιστράει για να κόψει την μπάλα ο επιθετικός παίζει την μπάλα στο χέρι του αμυντικού που βρίσκεται στο έδαφος και στηρίζει το σώμα του. Ο βραχίονας είναι επομένως σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα.