Ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν, ο Ζντένκο Μουφ, ετοιμάζεται να ξαναφορέσει την κυανόλευκη φανέλα και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να επιστρέψει σε αγωνιστικό χώρο! Ο Σέρβος επιθετικός θα δώσει το “παρών” στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι βετεράνων παικτών ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό, καθώς μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τα έργα που έγιναν στους “Ζωσιμάδες” το καλοκαίρι, δεν βρέθηκε λύση με την ΠΑΕ να χρησιμοποιηθεί η παραδοσιακή έδρα της ομάδας, γεγονός που δυσαρέστησε τους βετεράνους, όπως αποτυπώνεται στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση για το φιλικό που θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα:

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υποδέχονται αυτούς της ΑΕΚ σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ για την ενίσχυση του ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟΥ και ΜΟΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗΣ .

Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε και ο αγαπητός σε όλους μας στην πόλη ΖΝΤΕΝΚΟ ΜΟΥΦ, δίνοντας χαρά σε όλους τους φιλάθλους μας και την δυνατότητα να τον ξαναδούν να αγωνίζεται με τα χρώματα της αγαπημένης ομάδος .

Η αποστολή της ΑΕΚ θα είναι μεγάλη έχοντας μαζί τους πολλούς αστέρες του παρελθόντος θέλοντας να δώσουν αίγλη στον αγώνα .

Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήρια και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παπαθανάση και την ομάδα του για το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν τόσα χρόνια τώρα .

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και θα κοστίζουν 3€

Δυστυχώς για όλη τη εκδήλωση δεν μας δόθηκε η δυνατότητα της χρήσης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες .

Ευχαριστούμε τον Παντελή Κολόκα για την παραχώρηση του γηπέδου και επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας σε όλες της δράσεις μας προσφέροντας τα μέγιστα .

Σας περιμένουμε όλους .

Εκ του Δ/Σ .