Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, έμεινε όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο κ. Σπανός προπονητής του Ιωνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

«Οι δύο ομάδες ίσως και να αλληλοεξουδετερώθηκαν. Νομίζω είχαμε την κατοχή και οι ευκαιρίες μοιρασμένες, δύο για τον ΠΑΣ και τρεις για μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο πιεστικοί, λίγο πιο καλοί στο να δημιουργήσουμε, πιο καλοί στο να βάλουμε την μπάλα στην αντίπαλη εστία. Δεν το κάναμε. Παρ’ όλα αυτά, όμως, το βασικό μέλημα μετά το 80′-85′ όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις, είναι όταν ένα ματς δεν το κερδίζεις να μην το χάσεις.

Έχουμε το ίδιο σκεπτικό σαν ομάδα. Είναι ομάδες που θα παλέψουν για συγκεκριμένα πράγματα, έπρεπε να είμαστε καλύτεροι κι εμείς κι ο αντίπαλος, χωρίς να θέλω να κρίνω τον αντίπαλο. Όλοι λένε καλός ο βαθμός, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, ήθελα τη νίκη. Δεν την πήραμε, αλλά δεν μπορώ να αδικήσω την προσπάθεια των παιδιών”.

Για το αν περίμενε να είναι στους 4 βαθμούς ο Ιωνικός και να είναι δυσαρεστημένος: “Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που οι άνθρωποι που ηγούνται έχουν επενδύσει αρκετά. Έχουμε πάρει πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε έμπειρα παιδιά που ξέρουν την κατηγορία καλύτερα απ’ όλους μας. Γιατί να μην πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω; Θα ήθελα να είχαμε 6 βαθμούς, αφού νικήσαμε τον Άρη έπρεπε να το κάνουμε και σήμερα”.

Για το αν καθυστέρησε η είσοδος του Μάναλη: “Τον πιστεύουμε πολύ τον Γιώργο (Μάναλη), έδειξε και πέρυσι τα διαπιστευτήριά του. Ίσως έπρεπε να τον βάλουμε νωρίτερα. Την επιλογή την κάνεις, αν βγει βγήκε. Σήμερα δε βγήκε σε μας”.

Για το ότι χάθηκε βασικός παίκτης πριν την έναρξη του ματς: “Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τη δυσκολία. Αν ο Ιωνικός ως όνομα δεν αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν μείνουμε στο ποιοι δεν παίζουν θα καταστραφούμε σίγουρα. Κάνουμε την προσπάθειά μας, δεν μπορώ να έχω παράπονο ήταν όλα πολύ καλά».