image description

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, θέλοντας να ευχηθεί καλή επιτυχία στους ανθρώπους της ομάδας και τον πρόεδρο εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την Οντ.

Ο κ. Μπέγκας δεν θα καταφέρει να είναι «παρών» στον μεγάλο αγώνα, καθώς  στις 15 Ιουλίου θα γίνουν στη Μόσχα τα εγκαίνια έκθεσης περιοδικού τύπου, αφιερωμένη στην ανάδειξη του κλάδου της μοναδικής παραδοσιακής Αργυροχρυσοχοΐας των Ιωαννίνων και των αντίστοιχων ‘Χριστιανικών θησαυρών της Ορθοδοξίας’ της Μητροπόλεως των Ιωαννίνων που συνδέονται με αυτά. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο νέο Μουσειακό-Εκθεσιακό Συγκρότημα της Περιφέρειας της Μόσχας “Νέα Ιερουσαλήμ” που βρίσκεται στο προάστιο Ίστρα της Μόσχας,

Μετά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Βιώνουμε ιστορικές στιγμές για τον αθλητισμό της πόλης. Ο αγαπημένος μας ΠΑΣ, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κάνει ένα ιστορικό βήμα και αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Όλη η πόλη είναι δίπλα του, το ξέρετε όλοι.

Σημειολογικά πρέπει κι εγώ να δείξω ότι είμαστε δεμένοι στην πόλη. Έδωσα τις ευχές μου σε όλους και στον πρόεδρο που με τη συστηματική δουλειά έφτασε την ομάδα σ’ αυτό το επίπεδο. Εύχομαι να έχουμε και συνέχεια.

Καλώ τους Γιαννιώτες να πλημμυρίσουν τους «Ζωσιμάδες» την Πέμπτη και να ενισχύσουν με βροντερή φωνή την ομάδα.  

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Είναι μεγάλο αυτό που επιτελέστηκε και συμπίπτει με τα 50 χρόνια της ομάδας.

Εύχομαι οι παίκτες να μπουν ήρεμοι στο γήπεδο, να κάνουν αυτό που ξέρουν μαζί με τον κ. Πετράκη, τον οποίο επίσης συγχαίρω και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Δυστυχώς ένα ταξίδι μου στη Μόσχα δεν θα μου επιτρέψει να είμαι «παρών» σ’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι».

Ο κ. Χριστοβασίλης από την πλευρά του, ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που παραβρέθηκε σήμερα πριν την προπόνηση. Τον ευχαριστούμε για όσα είπε. Ο ΠΑΣ χρειάζεται τη βοήθεια όλων των τοπικών αρχών, γιατί προσπαθεί να ανέβει επίπεδο ως ομάδα. Όπως ξέρετε δεν μπορεί να γίνει δεύτερος αγώνας στην πόλη και θα χρειαστούμε τη συμβολή του Δήμου».

*Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Βαγγέλη Γυφτόπουλο για το φωτορεπορτάζ