Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προσεχών ημερών για τις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τόσο η Κ19 όσο και η Κ17 έχουν να δώσουν ενδιαφέροντες αγώνες. Μάλιστα στην Κ17 έχουμε και αλλαγή στον πάγκο, αφού υπήρξε αποχώρηση του Μιχάλη Μπόλου και αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος γυμναστής των υποδομών, Γιάννης Λώλης.
Η Κ19 αγωνίζεται Δευτέρα στις 12:00 με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Η ομάδα Νέων των Κρητικών θα έρθει με την ίδια πτήση τσάρτερ που θα έρθει και η πρώτη ομάδα του ΟΦΗ την Κυριακή το απόγευμα κι αυτός ήταν και ο λόγος που έγινε η μετάθεση της διεξαγωγής του ματς.
Ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του (2 νίκες με Παναθηναϊκό και Ιωνικό και ισοπαλία με ΠΑΟΚ) απέναντι στον ΟΦΗ που ξεκίνησε με 2 ήττες (2-1 από τον Άρη και 0-4 από τον Αστέρα Τρίπολης). Ως γνωστόν δεν έχει κατεβάσει ομάδα Κ19 η ΑΕΚ, οπότε ο ΟΦΗ έχει κάνει και το ρεπό του.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι Αριστοτέλης Κωστούλας και βοηθοί του οι Δημήτριος Διονύσης και Παναγιώτης Βάτος, όλοι του συνδέσμου Άρτας. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Γούκος (Ηπείρου).
Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. Ατρόμητος 9
2. ΠΑΣ Γιάννινα 7
3. ΠΑΟΚ 7
4. Παναθηναϊκός 6
5. Άρης 6
6. Αστέρας Τρίπολης 4
7. Απόλλων Σμύρνης 4
8. Βόλος 3
9. Ολυμπιακός 2
10. Λαμία 1*
11. Παναιτωλικός 1
12. Ιωνικός 0*
13. ΟΦΗ 0*
14. ΑΕΚ (δεν συμμετέχει)
*Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους
Με τον ουραγό Άρη η Κ17
Εντός έδρας αγωνίζεται και πάλι η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ υποδέχεται τον ουραγό Άρη (Κυριακή , ώρα 14:00 γήπεδο ΕΠΣΗΠ), ο οποίος έχει ξεκινήσει με ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και ήττα στη Θεσσαλονίκη από την Ξάνθη με 1-2.
Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Διαιτητής ορίστηκε ο Λεωνίδας Τζόβας και βοηθοί του οι Θωμάς Γκέλης και Σωτήριος Πάνος, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).
Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 7
2. ΠΑΣ Γιάννινα 5
3. Ξάνθη 5
4. Λαμία 4
5. Βόλος 4
6. Παναιτωλικός 3
7. ΑΕΛ 2
8. Άρης 1
