image description

Δράση και πάλι σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά (κι όχι μόνο) πρωταθλήματα. Ντέρμπι στην Αγγλία, δυνατές μονομαχίες στη Γερμανία, ενώ υπάρχουν παιχνίδια που κάνουν «κλικ» σε Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία.

Παίξε νόμιμα στην interwetten!

  1. Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (14:30)

Nτερμπάρα στην Αγγλία με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η λονδρέζικη ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία έως τώρα. Σοβαρή σε όλα της, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Θέλει φυσικά να υποτάξει και τη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που έγινε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της περσινής σεζόν. Ακολουθεί η Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι άφησε βαθμούς με τη Σάουθαμπτον και έμεινε στους 10 βαθμούς. Πέρασε εύκολα τη Γουίκομ στο Κύπελλο, κερδίζοντας με το ευρύ 6-1. Έχει και την Παρί να σκεφτεί τις επόμενες μέρες, δεν έχει πολυτέλεια να πάει σε αλλαγές ο τεχνικός Πεπ Γκουαρδιόλα.

Προγνωστικό: «Φωτιά» το πρόγραμμα της Σίτι τις επόμενες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να εμφανιστεί ανταγωνιστική. Βέβαια, και η Τσέλσι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει τον Λουκάκου σε δαιμονιώδη φόρμα και δεν πρόκειται να χαριστεί. Ισορροπημένο ζευγάρι, πρώτο σημείο η ισοπαλία του 3.25.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet!