image description

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα με σκορ 1-3 από τον Άρη, ένα αποτέλεσμα που βάσει εμφάνισης δεν της άξιζε, αφού από το 30′ ως το 75′ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες για την πλήρη ανατροπή του σκορ, όμως το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 77′ σε κόντρες στη μεγάλη περιοχή ουσιαστικά έβαλε τέλος στις φιλοδοξίες της ομάδας του ΠΑΣ να φτάσει στη νίκη.

Ο Άρης σε καμία περίπτωση δεν είχε την εικόνα ομάδας που ήταν τελευταία στη βαθμολογία, κάτι που αποδείχτηκε συμπτωματικό, λόγω κάποιων απουσιών που είχε η “κιτρινόμαυρη” ομάδα με κορωνοϊό και τραυματισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 6′ με τον Τσαλικόγλου και τον Τσομπάρη, όμως στο 12′ ήταν η τρίτη και… τυχερή με τον Μακρή να σκοράρει με διπλή προσπάθεια με σουτ στο οποίο η μπάλα κόντραρε στον Παύλου και πήγε στην αριστερή γωνία του Μάντζιου που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Ο ΠΑΣ άρχισε να μπαίνει στο κλίμα του παιχνιδιού μετά το 30′ όπου υπήρχε και η πρώτη τεράστια χαμένη ευκαιρία με τα σουτ των Λυκόπουλου και Καφενζή.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη, που ντεμπουτάρισε σήμερα στον πάγκο του ΠΑΣ, έγινε ακόμα πιο επιθετική στην επανάληψη και σ’ αυτή τη βοήθησε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο Σάλο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 47′.

Ο ΠΑΣ έφτιαχνε προϋποθέσεις για φάσεις και κέρδιζε πολλά φάουλ κοντά στην περιοχή, χωρίς όμως όλα αυτά να αποφέρουν ένα δεύτερο γκολ.

Κι εκεί που ο ΠΑΣ πίεζε για το 2-1, έγινε τελικά το 1-2 με πέναλτι σε μία φάση που έγιναν αρκετές κόντρες στην περιοχή, με τον διαιτητή να βλέπει και ανατροπή παίκτη του Άρη. Έτσι στο 78′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα και έβαλαν τις βάσεις της πρώτης τους νίκης στο πρωτάθλημα.

Με τον ΠΑΣ να ρισκάρει κι άλλο στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, ο Άρης βρήκε σε αντεπίθεση και τρίτο γκολ και στο 89′ ουσιαστικά το ματς τελείωσε με το 1-3.

Δείτε το live του αγώνα ΕΔΩ