image description

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Μορέιρα που έδειξε κάποιες από τις αρετές του ως παίχτης παίζοντας σε ρόλο έκπληξη. Σήμερα προτιμήθηκε να παίξει από δεξιά με ανάποδο πόδι και να συγκλίνει προς τα αριστερά, “τρικ” που βγήκε στον Μεταξά, αφού ο Μορέιρα έδωσε την ασίστ στον Μιλιντσεάνου στο 1-1, έχασε κι αυτός ευκαιρίες με κορυφαία την απίθανη φάση του 60′, ενώ είχε κινήσεις μέσα στο γήπεδο που συνοδεύτηκαν από αρκετά επιφωνήματα θαυμασμού από τον κόσμο για την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Μορέιρα ήταν “σκασμένος” από την ισοπαλία και μίλησε για σκορ που έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 4-1.

Οι αναλυτικές δηλώσεις του

«Είμαι αρκετά απογοητευμένος γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 4-1 ή 5-1. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο παιχνιδιού μας, όμως είμαι απογοητευμένος από την ευκαιρία που έχασα. Έπρεπε να σουτάρω από την άλλη γωνία ή πιο ψηλά σε εκείνη τη γωνία. Θα μπορούσα άνετα να πετύχω εκεί το δεύτερο γκολ. Δεν ήμουν μόνο εγώ όμως και η δική μου ευκαιρία, χάσαμε πραγματικά πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το δίκαιο σκορ θα ήταν 4-1, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το τι έλειπε σήμερα από τον ΠΑΣ εκτός από το γκολ: «Σήμερα μας έλειψε μόνο το γκολ. Κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες και κάναμε πολύ καλό παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος είχε μόνο τη φάση με το πέναλτι και το δοκάρι. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε 10 φάσεις για γκολ».