Πρωινή προπόνηση είχε την Τρίτη η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, την επομένη του αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο κ. Μεταξάς συμπεριέλαβε στη σημερινή συνάντησή του με τους παίκτες και βιντεοανάλυση του χθεσινού παιχνιδιού, όπου τους έδειξε κάποια αποσπάσματα που θα μπορούσαν να αποφύγουν τα λάθη για να φτάσουν σ’ ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως έχει δείξει από την πρώτη μέρα, ο κ. Μεταξάς είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ τη «θεωρία» ενός παιχνιδιού, ώστε να γίνεται καλύτερα αντιληπτό τι τους ζητάει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Για την Τετάρτη δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, να πάρουν μία μικρή «ανάσα» μετά την εβδομάδα που προηγήθηκε και η οποία συμπεριελάμβανε συνεχόμενους αγώνες και η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (16:00) με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι μετά τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής θα έχουμε διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι και πάλι θα αναχωρήσουν οι διεθνείς.

Η Εθνική Γουινέας αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου τον Οκτώβριο, αλλά η FIFA και η CAF όρισαν τους αγώνες της (δύο με το Σουδάν εντός κι εκτός έδρας κι ένα με το Μαρόκο), στο Μαρόκο, για να μην υπάρξουν και πάλι απρόοπτα με εγκλωβισμούς διεθνών παικτών στη Γουινέα. Αυτό σημαίνει ότι αν κληθεί και πάλι ο Μορέιρα στην Εθνική του, θα ταξιδέψει μόνο στο Μαρόκο.