image description

Όσοι θεωρούσαν ότι ο 1,5 χρόνος μακριά από τα γήπεδα θα λειτουργούσε ως παράγοντας για μαζική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τώρα που άνοιξαν και πάλι, δυστυχώς έπεσαν έξω! Οι ίδιοι που πήγαιναν και προ πανδημίας επέστρεψαν στις εξέδρες και δυστυχώς και ακόμα λιγότεροι, λόγω και των περιορισμένων που υπάρχουν για παιδιά και ανεμβολίαστους, αλλά και εξαιτίας της έλλειψης εκδοτηρίων εισιτηρίων έξω από το γήπεδο για εκείνους που συνήθως αποφασίζουν την τελευταία στιγμή.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, πάντως, ο ΠΑΣ Γιάννινα διατήρησε σχετικά τις… οπαδικές του δυνάμεις και παρά την Δευτέρα που δεν είναι ποδοσφαιρική μέρα, έκοψε 1360 εισιτήρια στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Τα περισσότερα εισιτήρια της αγωνιστικής κόπηκαν στο ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 10.326 και στο Παναθηναϊκός-Βόλος είχαμε 6.086 εισιτήρια.

Από εκεί και μετά το σύνηθες χάος! Μόλις 365 εισιτήρια στο Απόλλωνας-Ιωνικός, μόλις 717 στο Λαμία-Παναιτωλικός, 821 στο Ατρόμητος-Άρης και 974 στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός. Ούτε στα μεγάλα ματς κάποιοι δεν μπορούν να πιάσουν τετραψήφια νούμερα…