Μυθικό υποθετικό διάλογο με τον εαυτό του (!) έπιασε στο instagram ο Μάρβιν Πίρσμαν, στέλνοντας όμως κι ένα μήνυμα προς εκείνους που πιστεύουν ότι στην ηλικία των 30,5 αρχίζει και… γερνάει για να κάνει το κάτι παραπάνω.

Ο υποθετικός διάλογος γίνεται ως εξής:

«Αυτοί: Γερνάς

Εγώ: Σαν το παλιό κρασί, γίνομαι καλύτερος με τα χρόνια. Τα καλύτερα έρχονται».

Ο Πίρσμαν από πέρυσι που βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και σιγά-σιγά αρχίζει να ανεβάζει στροφές και στο φετινό πρωτάθλημα. Αν επαναλάβει τις περσινές του επιδόσεις, αναμφισβήτητα θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα να είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος.

Ήδη διάφορα δημοσιεύματα αναφέρονται κολακευτικά σ’ αυτόν και την πορεία του στον ΠΑΣ, ενώ λόγω της λήξης του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2022, ο ΠΑΣ Γιάννινα του είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης, χωρίς όμως να έχει αποσπάσει θετική απάντηση. Αν ο Βέλγος δεν ενδώσει, τότε από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Κάποια στιγμή γράφτηκε περί ενδιαφέροντος ΑΕΚ και Παναθηναϊκού ανάμεσα σ’ αυτές που τον τσεκάρουν, χωρίς κάτι να έχει πάρει επίσημη μορφή.