Σε μία ακόμα ενέργεια που θα προστατεύσει και θα διατηρήσει σε άριστη κατάσταση τους αγωνιστικούς χώρους πρόκειται να προχωρήσει η Super League. Μετά τις αλλαγές χόρτων, τις ειδικές μετρήσεις που γίνονται, τις λάμπες που προμηθεύτηκαν ορισμένα γήπεδα, τώρα η Super League αποφάσισε στη σημερινή της τηλεδιάσκεψη να προχωρήσει στην αγορά συστήματος με το οποίο θα καλύπτονται οι αγωνιστικοί χώροι! Με τον τρόπο αυτό δεν θα επιβαρύνονται τα γήπεδα από τις καιρικές συνθήκες!

Το προστατευτικό κάλυμμα ήταν κάτι που συζητιόταν ούτως ή άλλως για τους “Ζωσιμάδες” που δέχονται τόνους βροχής κάθε χρόνο και η οποιαδήποτε συντήρηση δεν μπορεί να είναι αρκετή.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν κι άλλα θέματα. Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ως τη 17η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί 8 και 9 Ιανουαρίου 2022, ενώ ο κ. Μπουτσικάρης γνωστοποίησε ότι παραιτείται από την προεδρία του συνεταιρισμού, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα κινηθούν οι διαδικασίες εκλογών.

Αναλυτικά:

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ορισμός αγώνων 6ης έως και 17ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη θέσης εμπορικού διευθυντή στη Super League.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αγορά ενός συστήματος προστατευτικών καλυμμάτων αγωνιστικών χώρων.