Και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 1 για να δώσει φιλικό αγώνα με τη Βέροια, όπως είχε γίνει και πριν από ακριβώς 1 χρόνο.

Ο κ. Μεταξάς θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά στο πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο φιλικό θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Βέροιας, χωρίς ωστόσο να έχουν “φιξαριστεί” γήπεδο και ώρα.

Η ανακοίνωση:

Προς ενημέρωση των φιλάθλων της Βασίλισσας του Βορρά, τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια της ομάδας ανακοινώνονται μέσω των επίσημων καναλιών επικοινωνίας της ΠΑΕ (website, social media, δελτία τύπου κλπ.). Λόγω ποικίλων αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων, το πρόγραμμα φιλικών είναι ευμετάβλητο, γι΄αυτό και ποτέ δεν ανακοινώθηκε ολοκληρωμένο επισήμως από την ΠΑΕ. Συνεπώς, φιλικό με την ομάδα της Λάρισας ΔΕΝ μπορεί να διεξαχθεί.

Ο επόμενος φιλικός αγώνας της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ακριβής ώρα και γήπεδο διεξαγωγής και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη στα φιλικά της ομάδας, θα ανακοινωθούν ΕΠΙΣΗΜΩΣ μόλις επιβεβαιωθούν.