image description

Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Κυριακή, ώρα 16:00). Και την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές είδαν βίντεο με ανάλυση τακτικής, την οποία στη συνέχεια εφάρμοσαν στο γήπεδο.

Ο κ. Μεταξάς προσπαθεί να δώσει στους παίκτες του όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πώς παίζει ο αντίπαλος, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί και πάλι «διαβασμένη» και με άριστη τακτική.

Βέβαια ο Ατρόμητος έχει αλλάξει προπονητή εδώ και μία εβδομάδα, ίσως έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις στο στυλ παιχνιδιού του, αλλά ο κ. Παράσχος είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου ως ένα βαθμό είναι προβλέψιμα αυτά που θα προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα του στο σύντομο διάστημα που την έχει αναλάβει.

Ο Γκαρντάβσκι δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ακολουθεί, άλλωστε, η διακοπή του πρωταθλήματος και δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουν στην ομάδα κάποια υποτροπή.

Φυσικά εκτός θα είναι και ο Κόντε, ενώ ο Σνάιντερ που είχε μία μικρή ενόχληση στον προσαγωγό, σήμερα έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του κ. Μεταξά.

Η ομάδα ολοκληρώνει το πρωί του Σαββάτου τις προπονήσεις της για τον αγώνα και το μεσημέρι αναχωρεί για Αθήνα.