Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής υπήρξε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιλιντσεάνου έβγαλε κι αυτός πρόβλημα στον προσαγωγό, όχι πολύ σημαντικό, αλλά αναγκάζει το τεχνικό τιμ να δράσει προληπτικά για να μη χάσει τον παίκτη, οπότε ο κ. Μεταξάς τον άφησε εκτός 20άδας. Μάλιστα ήδη έχει σταλεί ιατρική γνωμάτευση και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μολδαβίας, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μην ταξιδέψει για τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας. Το αν θα κληθεί, όμως, να εξεταστεί και από το ιατρικό τιμ της Μολδαβίας, είναι θέμα της εκεί ομοσπονδίας.

Αναγκαστικά, πλέον, ο ΠΑΣ μένει μόνο με τον Περέα στην επίθεση και θα δούμε αν θα αρπάξει την ευκαιρία ο 17χρονος Μίνα ή θα προτιμήσει ο προπονητής να φέρει τον Σνάιντερ δίπλα ή πίσω από τον Περέα, βάζοντας στα πλάγια τον Μπρένερ.

Τη θέση του Μιλιντσεάνου στην αποστολή πήρε ο Καραγιάννης, που θα βρεθεί για πρώτη φορά σε 20άδα.

Η 20μελης αποστολή της ομάδας για την Αθήνα και το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο περιλαμβάνει τους: Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μίνα και Περέα.

Εκτός είναι οι Μιλιντσεάνου, Κόντε, Γκαρντάβσκι, Κύρκος, Αλ. Τριάδης, Ρίζος, Αθανασίου.