Σίγουρος ότι η ομάδα θα ισοφαρίσει εμφανίστηκε ο Γιούρι Λοντίγκιν, λέγοντας ότι η οπισθοχώρηση του Ατρομήτου και οι ευκαιρίες της ομάδας του προϊδέαζαν για το γκολ.

Αναλυτικά:

Για το πώς έζησε σήμερα το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα όπως λειτουργούσαμε, κάναμε πάρα πολλά λάθη, δεχτήκαμε το γκολ, αλλά στο β’ ημίχρονο ανεβήκαμε πολύ εμείς, έκατσε και ο Ατρόμητος πίσω και μπορέσαμε και σκοράραμε. Η αλήθεια είναι ότι στο ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρουμε στο τέλος, γιατί ο Ατρόμητος έμενε πίσω κι εμείς κάναμε πιο καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο παίκτης που μπήκε κιόλας, ο Παντελάκης, έβγαλε μια πολύ ωραία κάθετη. Τα έχει αυτά ο Νώντας! Καμιά φορά τα κάνει και στην προπόνηση».

Για το ότι η ομάδα αρνείται να χάσει: «Σίγουρα ο χαρακτήρας μιας ομάδας παίζει τεράστιο ρόλο. Κανένας δεν θέλει να χάσει, ούτε εμείς. Δίκαιο σήμερα το Χ. Στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως, είχαμε πολλές χαμένες φάσεις, χάσαμε εκεί 2 πόντους και ίσως σήμερα να πήραμε 1 βαθμό πίσω. Πάντα, όμως, ζητάμε τους 3 βαθμούς».

Για τις αλχημείες που έγιναν για να αντιμετωπιστούν τα επιθετικά προβλήματα: «Είναι δύσκολο, προσπαθεί ο προπονητής να βρει παίκτες που ίσως να έχουν αυτόν τον ρόλο. Δύσκολο να αντικαταστήσεις τον Κόντε. Υπάρχουν, όμως, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μακάρι να έχουμε τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

Για την Εθνική και τους τερματοφύλακες, αλλά και την κλήση του Αθανασιάδη μετά την εμφάνιση στο Μπερναμπέου: «Τον ξέρω προσωπικά τον Αθανασιάδη, δεν μου φαίνεται τίποτα σαν έκπληξη. Πήρε το ρίσκο, έφυγε, καλά έκανε, δικαιώθηκε, χίλια μπράβο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι αρκετά έμπειρος για να του δώσω εγώ συμβουλές».